M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, ianuarie 06, 2009

Actori in devenire !

 Se vede clar ca e fake (facătură), utaţivă cum îşi duce ăla piciorul inainte să cadă. Cursuri de actorie...


Ce oameni ...
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Prin 2007, vara pe la ora 20:00 , pirotehnistii băimăreni au distrus toate artificiile confiscate în 2006. Nu le-au distrus pe un poligon, ci pe o supreafaţă imensă de teren pe care se construieşti un cartier rezidenţial. Locul unde le-au distrus e foarte aproape de mine şi timp de o oră numai puşcături auzeam. Ţin minte că eram afară şi că dintr-o dată ceva a explodat, noi am crezut că e ceva accident şi repede ne-am ridicat de pe banca. În acea vară am avut spectacol de artificii cu nici o ocazie şi ce frumos era, noi stăteam pe bancă şi de pe bancă vedeam perfect artificiile :)).
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Regia: Scott Derrickson
In rolurile principale: Keanu Reeves, Jennifer Connelly
An: 2008 SUA
Gen: Drama, SF
Producator: Twentieth Century-Fox Film Corporation
Despre: O farfurie zburatoare aterizeaza pe Terra. Deloc ostil, asa cum se asteptau fortele armate ce inconjoara rapid vehiculul, extraterestrul care il ocupa este purtatorul unui mesaj de pace. El este insotit de un robot cu puteri extreme, alaturi de care ajunge intr-o familie de pamanteni. Cand acestia incep sa devina suspiciosi cu privire la originea lui, le dezvaluie misiunea sa: daca societatea umana nu este in stare sa mentina pacea, ea va fi distrusa de o neinduratoare rasa de roboti, aparatori ai galaxiei. Sursa: cinemagia.ro

SUBTITRARE: Click aici.
TRAILER:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Mai nou de când sunt în clasa a 8 a, am de făcut rezumate şi compuneri in limbi străine. Cel mai mult am la franceză, o materie ca mie-mi place, dar sunt foarte multe cuvinte pe care nu le cunosc (fac franceza din clasa a 5 a). Ei bine, nu cred ca sunt singurul elev care-şi face rezumatele şi compunerile cu ajutorul lui Google Translate, chiar daca nu traduce foarte bine, profesorii n-au cum sa-si dea seama deoarece nu ştim limba franceza la perfectie, fără să avem greseli. Google Translate... ce drag îmi eşti :)) !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader