M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, septembrie 02, 2008

Blogul meu ! Print Screen

Aşa se vede cu browserul Google Chrome !

A mai ramas putin timp pana ce Google Chrome va fi gata de Download. A mai rămas 1 zi şi ve-ţi avea parte de cel mai nou browser oferit de Google. Cum va apărea sigur o să-l pun şi eu pe blog !
Nu mare mi-a fost mirarea când am văzut ce e în poza alăturată. Există oameni care chiar le place să fure ideea, chiar dacă a fost pusă în aplicare de ceva timp. Acum o săptămână am făcut un avatar ăla cu I`m FEŞĂN şi un băieţel foarte simpatic a făcut şi el un avatar în paint cu mesajul eO Sont Fesen, tipic cocalaristic. Nu mai zic nimic că poate mă ia la bătaie :)), glumeam.
mişto, nu ?
Am auzit şi eu că cei de la Google vor lansa propriul lor browser, care se numeşte Google Chrome. Din auzite, am înţeles că se va lansa astăzi şi că are multe facilităţi. Google Chrome este construit de o echipă din Danemarca, şi este dezvoltat pe kit-urile de la Apple şi FireFox. Browserul va avea Tab-urile deasupra ferestrei de link-uri. Securitatea este una foarte bună, atacurile gen phishing şi malware sunt oprite, iar browserul descarcă permanent o listă cu site-urile periculoase.
Cand am zis că vreau să-mi fac un blog mi-am dat seama că există mai multe variante. Prima dată mi-am făcut blogul pe Wordpress, dar mi-am dat seama că pentru început e mai greu, apoi am trecut la platforma Blogspot, pe care am şi rămas. Înainte Blogspotul, avea doar câteva unelte, iar acum de ceva vreme a început să îşi dezvolte opţiunile, în ce sens, adică au creat foarte multe facilităţi, după părerea mea în acest moment Blogspotul este mult mai bun faţă de Wordpress. După cum aţi văzut şi voi în ultimele două zile am făcut schimbări majore la blog, am schimbat thema, această thema fiind mult mai uşoară de administrat şi nu are bug-uri. Dacă aveţi câteva cunoştinţe de HTML puteţi face foarte multe lucruri prin thema dvs. Pe Blogspot faţă de Wordpress instalarea themei este foarte uşoară fiind nevoie doar de câteva click-uri. Dacă doriţi să vă faceţi un blog, pentru început alegeţi Blogspot, iar în timp dacă nu sunteţi satisfăcuţi de serviciile oferite de ei, treceţi pe Wordpress. Spor la Blogăit !
Am găsit cea mai simplă soluţie de a adăuga noul Formular de Comentarii sub articolele de pe blogul dvs. Gen Wordpress.

Paşi:
1. Conectaţi-vă la blog prin Blogger.Draft.com
2. Mergeţi la Setări(Setings)-> Comentarii (Comments) şi acolo bifaţi:








3. Mergeţi la Aspect-> Editaţi HTML şi bifaţi "Extindeţi şabloanele control" NU UITA SĂ SALVEZI THEMA PE CALCULATOR !
4. Căutaţi în themă linia:





După ce aţi găsit-o, înlocuiţi-o cu:





5. Salvaţi şablonul.

PS: Acest Tutorial funcţionează pe orice THEMA !
Spor la muncă !



Aboneaza-te aici prin orice feed reader