M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
duminică, aprilie 06, 2008

Ahahahah :))) Ce face manelistu in pana de idei :)

A trimis cineva un mess pe YM cu un link ce ducea la:

Cand am vazut ma apucat un ras :))=)) ahahaha eu si acuma daca il mai vad odata mor incet :)), deci despre acest copil a fost un material la Povestiri de Noapte pe Acasa TV si eu l-am vazut, cred ca Cabral s-a speriat ca apar romii la el in emisiune :)) si nu a prezentat emisiunea in aceea seara. Eu stiam ca Antena 1 e post manelistic :)) dar n-am crezut in stare ca si cei de la Acasa TV respectiv Media Pro Pictures vor face asa ceva ... dar in fine, ala care cand nu stiu cum il cheama si nici nu ma intereseaza are ceva voce nu zic dar nu e genul meu, daca il pun sa calculeze MINTAL 5x5 zice ca e 3 si :)) ....
Concluzia : Sloganul Parazitii - Mesaj pentru Europa !!!
Mesaj pentru Europa cred ca ne confundati noi nu suntem TIGANI suntem ROMANI TIGANIZATI !!!
F*t**e rasa lor ca de unde o aparut pe pamant !

Este vorba de petrecerea de încoronare a Miss Playboy a telefoniei mobile la vila Sky a lui Hugh Hefner. Câştigătoarea a fost Amber James din Seattle, care a plecat acasă cu 5 mii de euro şi cu o şedinţă foto care va avea loc la faimosul conac Playboy.

Frumoasele concurente au fost selectate şi votate prin intermediul telefoanelor mobile.

Sursa: mspbm.com
Photo: mspbm.com
Desi am internet prin fibra optica de la RDS in timpul saptamanii scoate cu peste 8 MB/sec cu Dc Strong , in timpul weekendului in special duminica scoate si merge ca fanu si ca ceapa si ca toate lucrurile, MERGE RAU si URAT !!!
Viteza normala:

Ce se intampla ?

Cine stie ce se intampla... sa zica ceva :D
O instanţă din SUA a cerut ca Microsoft să vireze companiei Alcatel-Lucent suma de 367,4 milioane dolari, în urma unei victorii parţiale înregistrate de compania franco-americană în litigiul privind încălcarea a patru patente, transmite AFP.
Sursa: NewsIn.ro
Azi in excursie am facut niste filmari... si un coleg asculta melodia mea preferata Cine are noroc are, atunci eu si un coleg Cristi ne-am apucat sa dansam :)) uitati ce a iesit:

Ahaha cred ca v-a placut :))

Io`s ala cu Tezauru , lantu de aur " casca " si cu freza fleoshck, ala care va scrie in fiecare zii :)
Mai jos aveti cateva poze care le-am facut in aceasta dimineata in Jibou, la Gradina Botanica. Toate pozele le puteti downloada de pe linkurile de mai jos.
Acestea sunt cateva poze, uitati-va sa stiti cam despre ce este vorba... chiar merita sa le downloadati. Toate pozele au fost selectate din peste 900 de poze ! Cele care le puteti downloada
dunt cele mai reusite
Link-uri de Download:
Excursie Jibou 06.04.2008 partea I download 23 MB
Excursie Jibou 06.04.2008 partea a II-a download 22 MB






PS: merita sa le downloadati pozele
Am revenit din excursie...
Mai tarziu voi pune si pozele sa vedeti ce am vizitat si ce ati putea sa vizitati la Gradina Botanica din Jibou.

PS. Acuma imi trimite un coleg pozele facute de el , le combin cu ale mele , fac o selectie le pun pe un site si apoi le puteti downloada. Asteptati 1 ora.
In aceasta dimineata la ora 9.00 plec in excursie la Jibou sa vad si io TARA noastra cea Iubita, mai mult sa vad Gradina Botanica. Cand revin acasa, o sa pun niste poze, video-uri ce mai fac pe acolo vi le pun. Pacat ca nu pot sa imi i-au Laptopu cu mine sa fac blogging pe drum... mi-a expirat abonamentu pt. net :)) . Dar vad io cum fac ce fac ca sava fac pe plac !

Ceao si vb deseara