M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, aprilie 25, 2008

SMS-uri de PASTE Update

1. Paste Fericit !
Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni,mai plini de dragoste cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre…
PASTE FERICIT!

2. Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul
Sa v-aduca pe-nserat
Paste bun si Luminat!
....................
Paste mielul fericit,
Oul sade inrosit,
De rusine s-a scumpit,
Iar iubitul iepuroi
Sa-ti aduca euroi,
Fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate!

3. Fie ca Lumina Divina a Sfintelor Paste sa iti aduca tot ceea ce poate fi mai bun pe lume, Bunul Iisus prin jertfa lui sa-ti fie alaturi toata viata, mereu viu in sufletul fiecaruia si astfel vom trai vesnic! Cristos a-nviat!

4. Cristos a Inviat ! Vreau sa te intreb ceva, stii care este cea mai buna vopsea de oua ? nu stii ? acum serios, bine, iti spun eu... RUJUL !

5. Pe vremuri oamenii aveau inimi de aur si cruci de piatra, acum au inimi de piatra si cruci de aur, fie ca sfanta sarbatoare a invierii sa readuca aurul in inimile noastre, sa aveti parte de lumina in inimi si-n gand, credinta, sanatate si iubire. " Paste fericit "

6. Anul acesta nu mai exista sponsorizari :) asa ca iti aduc doar urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

Astea sunt cele mai dragute.
Si maine voi mai pune cateva !


Nu stiu sigur daca exista acel post de televiziune sau e facut filmuletul la vrajeala, dar daca e adevarat prezentatorul ala e penal ce gafe zice, dar defapt ce sa mai ... si el e o gafa :) uitati-va la filmulet si faceti o concluzie !


Ce ochi face :| parca e maimutica :))


Cu toate ca metroul este inchis in unele locuri, acum puteti merge la servici cu barca :)) sa nu mai stati in trafic. Primaria a deschis astazi sezonul de agremet nautic. Sunt in jur de 25 de hidrobiciclete, 100 de barci cu rame si 8 vaporase cu 160 de locuri. Puteti sa va dati cu barca pe lacurile Herastrau si Floreasca unde pentru prima oara in ultimii 50 de ani vor traversa ecluza catre lacul Floreasca.
Sursa: realitatea.net
Foto: barci-ambarcatiuni.ro

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Update: Oras Poze

Cum am fost la cumparaturi, am facut si niste poze:

putina aglomeratie :))

Icre Beluga, Icre Negre ! Uitati ce pret are o cutie de 100g :))

Peisaj :) poluat

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Am venit din oras !

Acum am terminat cumparaturile, am cumparat multe, cam ce cumpara tot omul. Am facut niste poze sa vedeti cata aglomeratie a fost :O. Am avut noroc ca nu prea am stat la coada ca sa platim. Ma dor piciorele de mor aaa si mi-am cumaparat niste Nike-uri :X super.

Deocamdata sunt super buni, comozi si un pret acceptabil  175 lei ( in Baia Mare piata Salajanca ). Sunt foarte multe modele dar modelul asta mi-a placut cel mai mult.
Cum vi se par ?

PS: imediat o sa pun si pozele
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Neatza !

Acu m-am trezit, mie somn, nu vreau sa ma trezesc dar trebuie sa merg in oras :) ce sa fac ? nu stiu :)) . Aseara ascultam convorbirile lui Nastase alea cu spagile, m-am uitat la meci Fiorentina - Rangers un meci frumos chiar daca Rangers nu a fost si nu este de nivelul Fiorentinei a facut egal 0 - 0 .Mutu a jucat frumos, nu a putut sa fie mai activ, stiind ca are un galben nu prea intra la mine ca doar stiti cum este in fotbal il atingi si cade, de aceea nu a riscat.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader