M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, septembrie 09, 2008

Black Hole on Earth 10.09.2008 !


Black Hole on Earth 10.09.2008 !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Mâine aflam dacă murim sau nu, eu sper să nu, dar... cine ştie. Multi tot au zis că în anul 2000 va fi Apocalipsa, uite ca nu a fost. Eu m-am pregătit pentru acest sfârşit atât fizic cât şi spiritual. Fizic în ce fel, adică am dormit ca un bou până la ora 11, am macat, am baut, m-am jucat hns (Counter-Strike Hide-n-seek), am fost la cumpărături de cornuri cu ciocolată şi suc Fanta de Struguri (ca na, sa îmi satisfac pofta), am scris pe blog, am ras deci sunt bucuros, spiritual m-am pregatit şi nu prea, trebuie sa îmi zic rugăciunile. Şi cum dracu să mor aşa de tânăr ? cum sa îmi las viaţa în mâna unor oameni care fac asta:
 
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Mai în toate oraşele sunt Hipermarket-uri Real şi mai în toate magazinele sunt vânzătoare proaste de împung. Sâmbătă am mers la cumpărături în Real şi în Kaufland, în Real am mers să îmi cumpăr o porţie de Ciuperci la tavă, că sunt foarte bune, dar acolo am dat peste o vânzătoare proastă. Am stat să văd până mă serveşte vreo 10 min, în faţa mea s-a băgat un cuplu care nu ştiau ce mâncare să-şi cumpere, şi i-am făcut semn vânzătoarei proaste să mă servească şi pe mine, apoi s-a băgat un domn în faţa mea, şi iară am rămas neservit, pân`la urmă s-a băgat şi a treia persoană în faţa mea şi i-am zis: Doamnă, nu vă supăraţi aştept aici de 10 min să mă servească şi pe mine, şi veniţi şi dvs. şi vă plasaţi în faţa mea. la care ea... aaa să mă scuzi dragule, nu am ştiut. Vânzătoarea, până la urmă nu ma sevit şi a servit pe altu iarăşi în faţa mea... aşa că i-am zis: Să vă fie ruşine ! mi-a trcut prin minte să o întreb de sănătatea ei şi a maicăsii, dar na... nu mă pun cu proştii şi nu are rost să mă fac de ras. Încă o dovadă, că peste 60% din vânzătoarele românce sunt proaste, ipocrite, au un sictir ceva de necrezut şi încă o dată sunt proaste. Nu pot fi şi ele mai drăguţe ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
El e cocalarul CURcuBEL, e emo, plange, iubeste, joacă şah, are inimioare, are lăcrămi, e full option, cumpără unu şi primeşti doi, lichidare de stoc !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Stranut

Recodul meu la stranutat este de 23 de stranuturi unu după altu, acum 5 minute am strănutat de 17 ori, oare o să îmi pat recordu ? Hapciu, sunt răcit :(
Aboneaza-te aici prin orice feed reader