M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
duminică, mai 11, 2008

Liga I Realitatea !



Din vara Liga I de fotbal se va numii Liga I Realitatea ! Cei de la Realitatea Media au cumparat drepturile de difuzare a meciurilor  platind 108 milioane de euro pentru o perioada de 5 ani. Parerea mea ca cei 108 milioane de euro o sa ii scoata intr-un an de difuzare... asa ca o sa faca bani cei de la Realitatea pentru 20 de ani :)) ! Intrebarea mea: Va bucurati ca se vor schimba comentatorii ?

sursa: realitatea.net
Aboneaza-te aici prin orice feed reader



De mult nu a mai deraiat un tren si pe la noi, ca in alte tari in fiecare saptamana deraiaza un tren. Lasand gluma la o parte ieri un tren a deraiat langa Valea Calugareasca unde o fata de 17 ani a murit si 4 au fost ranite. Acum cei de la Ministerul Transporturilor spun ca vina este a CFR-ului, astfel cei de la CFR vor platii daunde famliilor.  ! Deci pana la urma nu suntem tara unde orice se poate la noi deraiaza un tren la 2 sau 3 luni iar in strainatate deraiaza pe saptamana !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Banner:

Am gasit un site unde poti sa iti faci bannere flash, am facut si eu unu si a iesit asa:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Am schimbat Thema !

Cred ca ati observat ca am schimbat Thema ! Celalalt design se incarca greu si deja era cam vechi asa ca am instalat noua thema pe care o si vedeti. Cum vi se pare ? e mai buna thema asta decat cealalta ? se incarca mai bine ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader


Dupa ce ca CFR Cluj a castigat campionatul acum a castigat si Cupa Timisoreana (Cupa Romaniei) dupa un meci foarte strans CFR Cluj - Unirea Urziceni 2 - 1. Daca va aduceti bine aminte, CFR Cluj acum 4 ani era o echipa din liga a trei-a si in 4 ani a pus mana pe Liga I si pe Cupa Romaniei. De multi ani nu a plecat si Titlul si Cupa Romaniei din Bucuresti acum a plecat in Ardeal ! Forta CFR !!!
Photo: sport.ro
Aboneaza-te aici prin orice feed reader