M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, septembrie 04, 2008

Pana de curent a la Romania !

În seara asta mi-am făcut nişte clătite (sunt un bun bucătar) am venit în cameră să le savurez în faţa calculatorului belindu-mi ochii în monitor (nu e sanatos). Pe distanţa bucătărie - camera mea se află toaleta şi era becu aprins. Când am vrut să sting becu pac fără curent, tot cartierul era în beznă totală. În mintea mea era doar mancatul clatitelor care se răceau şi că nu o să mai meargă internetul. Cum la noi se întâmplă foarte des să rămânem fără curent, în bucatărie într-un sertar am o lumănare, până să ajung în bucătărie trebuia să am o luminiţă aşa că m-am pus la căutat telefoane mobile. Într-un minut am găsit telefonu şi am mers în bucătărie, când am aprins lumănarea a venit curentul. Deci ce mi-a plăcut la pana asta de curent a fost: s-a luat curentul fix când am stins lumina şi a venit fix când am aprins lumănarea, fain nu ?.

PS: Mâine pun poze cu clătite şi ce mănânc aproape în fiecare dimineaţă :), să salivaţi puţin !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

EQUALISER T-SHIRT 3D ! Ceva foarte interesant

LE: Pentru persoana care zice ca cica am furat video, mi-a spus cineva pe ym cum ca exista asa ceva si mi-a dat link de pe youtube. Nu esti singura persoana care a pus pe blog video-ul acesta iti spun sincer, are 150 de mii de vizualizari nu esti singura persoana.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Deja un copil la vârsta de 14 ani se gândeşte să aibă copii. Din ce în ce mai multe minore sub 16 ani rămân însărcinate, astăzi am văzut la tv că o fată de 14 ani infectata cu HIV, a născut şi încă o fată de 13 ani este însărcinată în luna a patra că a întreţinut relaţii sexuale cu un bărbat de 24 de ani. Fata de 13 ani doreşte să păstreze copilul (la fel şi părinţii) şi vrea să îşi întemeieze o familie cu bărbatul de 24 ani şi să nu uit de cazul acelei fete de 11 ani care a rămas însărcinată cu propriul unchi. Chestiile astea se întâmplă din prostie, părinţii fetelor nu vorbesc despre acest cuvânt tabu "sex". Mai noi cică e la modă să faci sex cu băieţi mai mari ca tine, nu contează că sunt şi cu 10 ani mai mari decât ele, dar ele sunt în pas cu moda. Oare plăcerea este atât de mare încât nu îşi dau seama de consecinţe ?













Ultima creaţie în Photoshop, pentru clanul hsman activ în pgl divizia D7.
#hsman @ Quakenet - mIRC
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Doi de-un leu ! Nimic nu contează în dragoste, fie că eşti struţ fie că eşti boschetar.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Prin acest post vreau să îmi anunţ participarea la Concursul Super Blog de pe site-ul PCNEWS.ro .

LE: Sunt acceptat !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
De ceva timp a aparut Trailerul filmului Fast and Furious 4, un film aşteptat de foarte multă lume. Noul film va apărea în luna iunie 2009.
Trailer Fast and Furious 4
Fast & Furious in HD

Aboneaza-te aici prin orice feed reader