M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, octombrie 21, 2008

FC Steaua Bucuresti - Olympique Lyon 3-5

Un meci varză şi naşpa. Steaua = o echipă slabă

Deci vă spuneam în articolul acesta despre imbecilii româniei, mai bine zis despre soferii care nu respectă regulile de circulatie. La sfârşitul articolului v-am promis că voi publica un articol doar când voi avea şi video. Aşa că azi am ieşit din casă şi am mers până la o intersecţie unde ”Smecherii de România” se joacă cu focul.
Video:


***

Mai precis, este vorba de o intersecţie unde se află şi o benzinărie şi unde majoritatea ”şoferilor” nu mai stau la semafor câte 60 de sec şi trec direct prin benzinărie. Oare nu poate lua nimeni nici o măsură ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Până ieri nu am avut absolut nici o problemă cu N70-ul meu şi îl am de 1 an şi 2 luni. Ieri când am vrut să îl pun la încărcat nu îmi arăta că se încarcă. Am mers cu el la un doctor GSM şi mi-a arătat că acolo la el se încarcă. Am venit acasă şi iarăşi nu s-a încărcat, aşa că acum l-am pus iarăşi să văd dacă se încarcă şi am încercat la mai multe prize şi doar la o priză se încarcă dar şi la aia face figuri. Acum m-am chinuit vreo 10 minute să-l încarc la priza unde cică merge.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader