M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
duminică, octombrie 26, 2008

Canon EOS 450D un aparat foto foarte bun !

Cu acest articol particip la concursul organizat pe PcNews.ro şi sponsorizat de magazinul online eMAG.ro .

Pe parcursul celor 10 etape ale concursului am tot scris despre notebook-uri sau despre alte gadgeturi care trebuiau caracterizate. La etapa cu numărul 11 am avut ocazia să scriem despre ce produs vrem noi de pe eMAG.ro. Fiind pasionat de fotografie am ales să scriu despre un aparat foto digital, acela fiind un Canon EOS 450D. Canon EOS 450D este un aparat foto foarte performat cu care poţi face poze cu adevărat profesionale şi de o calitate maximă. Aparatul foto are foarte multe îmbunătăţiri faţă de celelalte DSLR-uri de la Canon. Canon EOS 450D are ca noi îmbunătăţiri sistemul EOS Integrated Cleaning System ce permite curăţirea lentilelor automat fără a fi nevoie de a apela la un centru specializat în acest domeniu. Stocarea imaginilor se face pe carduri Secure Digital (SDHC). O claritate a imaginii o dă senzorul de imagine CMOS de 12.2 megapixeli, care are o dimensiune de 22.2 x 14.9 mm. O viteză a fotografierii continue de 3,5 fps şi un autofocus cu 9 puncte face ca acest model să fie cel mai bun din clasa sa. Efectele de fotografiere sunt: Standard, Portrait, Landscape, Neutral, Faithful, Monochrome şi Use Def . Display-ul lui Canon EOS 450D este de 3 inch, iar dacă îl cumpăraţi de pe eMAG.ro aveţi cadou şi un card de memorie de 4GB.
Preţul lui este de 2.412 lei.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
În timp ce mă uitam pe Discovery la emisiunea Brainiac, am văzut cel mai haios marş din lume. Marşul se numeste Evzoni şi provine din Grecia, uitaţi şi un video:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Un curios


Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Noaptea trecută s-a schimbat ora de VARA în cea de IARNA. Ca să nu întâmpinaţi probleme la serviciu sau la şcoală vă sfătuiesc să vă schimbaţi ora cu o oră înapoi. La calculatoare se schimbă automat dar la telefoane şi ceasuri nu :). De astăzi ora 8 va deveni ora 7...
Aboneaza-te aici prin orice feed reader