M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, septembrie 12, 2008

Pe unde am hoinărit

Astăzi am fost la shopinguit de haine, că na... începe şcoala. Prin câte magazine am trecut nu mi-a tras nimic cu ochiu, aşa că mi-am găsit doar un hanorac, care arată bine, şi cam atât. Am venit până acasă şi apoi am mers cu bicicleta prin oraş, am fost să văd de nişte pantofi sport, dar ce am găsit nu erau pe placul meu. Şi până la ora 20:00 am supravieţuit cu un cola :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Am ajuns acasă, abea am stat de la ora 11 până acum. Imediat scriu...
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Mai sunt doar 2 zile... 2 zilie mici care trec neobservate, 2 zile până începe şcoala. Şi iarăşi treci la învăţat că doar sunt clasa a VIII-a, şi am teze :(, iarăşi program de şcoală până la ora 2, iarăşi trebuie să scriu la şcoală până mă dor degetele şi iarăşi mă trezesc la ora 7. Ce repede a trecut vacanţa asta... oare pentru că am fost plecat mult timp şi că am descoperit lucruri noi ? sau pentru că nu am observat ?. Eu spun că a fost o vacanţă super, am vizitat locuri noi, am  făcut fotografii, am scris pe blog şi cel mai important mi-am făcut mulţi prieteni. Se zice că ar putea fi grevă şi să nu începem acum şcoala, sincer mi-aş dori o prelungire de vacanţă... măcar până pe 1 octombrie pentru că pe 26 septembrie începe Sarbatoarea Castanelor MINUNATA sărbătoare a băimărenilor, mâncăm mici, castane, kurtos kalacs (cozonac secuiesc), bem bere, suc, apa, vin, must şi mergem la concerte şi la expoziţii :).

Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cocalar feşăn ! Ce privire draconică are... brrr :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cei de la Sony au anunţat că în luna noiembrie vor lansa noul model de camero foto, full frame DSLR A900. Claritatea unei fotografii va fi una foarte bună datorită senzorului de 24,6 megapixeli şi a procesării imaginii cu engine-urile duale BIONZ. Pentru a obtine cadre nemiscate (fixe) stabilizatorul aparatului foloseste sistemul Sony SteadyShot. Display-ul este un ecran LCD de 3 inchi. Camera foto beneficiază de ieşire HDMI şi modul Photo Tv, ce face posibila conectarea la un televizor HD. Pretul unui Sony Alpha 900 va fi de 3000 de dolari.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader