M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, noiembrie 22, 2008

Kung Fu Fighting (Kung Fu Panda) MUSIC


Kung Fu Fighting (Kung Fu Panda) MUSIC
Titlu: Arta copiatului
Titlu original: Cheats
Anul: 2002
Tip: comedie
Tara: SUA
Regia: Andrew Gurland
Actori: Kathryn Anderson, Babs Chula, Dixon Cohee, Casey Dubois


|n timp ce marea majoritate a studentilor invata sI citesc pe rupte, frumuselul David sI bunii saI prieteni Victor, Sammy sI Applebee gasesc o metoda mult mai facila de a promova cu succes an de an. Viata e scurta sI frumoasa, de ce sa invetI atit? Acesta pare sa fie moto-ul acestei gasti de prieteni, specialisti in arta de a copia. Imaginatia lor nu cunoaste limite in acest domeniu si totul merge struna pina in anul terminal, cind profesorul Stark incepe sa “miroasa” smecheria. David insa pregateste un ultim si decisiv atac impotriva vigilentei lui Stark, chiar daca acest lucru l-ar costa admiterea la facultate.  Sursa: Protv.ro
Aseară cred că am stat 2 ore să caut subtitrarea la The House Bunny (2008) pe care nici acum nu o găsesc. După zadarnicele căutari, ne-am gândit (eu şi 2 veri) să schimbăm filmul. Aşa că ne-am uitat la filmul The Cheats (Copiatorii sau Arta copiatului) o comedia în care 4 tineri sunt maeştrii copiatului. Merită văzut !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cei de la Ubisoft au anunţat că jocul NARUTO: The Broken Bond a ajuns pe rafturile magazinelor din România. Jocul este disponibil în exclusivitate pentru în versiunea pentru Xbox 360. Jocul se bazează pe desenele animate NARUTO, iar gamerii au la alegere 30 de personaje cu care se pot juca în mod multiplayer. Preţul jocului este de 60 euro.

Sursa: realitatea.net
Aboneaza-te aici prin orice feed reader