M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, august 01, 2008

Mâine pornesc spre Marea Neagră !

Imediat sunt gata bagajele cu care voi pleca spre Marea Neagră mai precis staţiunea Saturn lângă Mangalia. Acolo voi sta 16 zile, mă voi relaxa, mă voi bronza şi mă voi bălăci. Mâine plec spre Suceava că de acolo am tren şi voi coborâ în gara din Mangalia. Cum vreau să vă transmit şi vouă aerul cald, briza mării, îmi voi lua şi laptopul şi netu de la Vodafone şi voi posta în fiecare zi poze şi video-uri făcute cu noua sculă, Canonul A590 PowerShot. Mare, aşteaptă-mă că vin ! Abea aştept să înghit apă sărată :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Noapte trecută un urs sau Elodia a sfâşiat un om care se afla în centrul oraşului Braşov. În această seară la OTV vor fi imagini şocante cu omul sfâşiat de Elodia sau de urs, încă nu se ştie cine este vinovatul. După părerea mea Elodia a făcut această cumplită crimă, tot ea a pus şi o bombă la Codlea nu a fost o pungă de gaz, ci o bombă pusă de teroarea Elodia ! Diaconescule.... semne ciudate maică ! Din spusele celor de la FBI, reiese că criminalul se ascunde în pădure, deocamdată se ştie că îşi va petrece restul vieţii în puşcărie !
Articolul ăsta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare ! dăăă
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cu vreo trei zile în urmă am văzut poza alăturată pe un site de ştiri (nu mai ştiu care site că cineva pe YM mi-a spus) în care sătenii stăteau la crâşma din sat la o tărie. În acel timp jandarmii se chinuiau să construiască diguri, pentru ca apa să nu intre în gospodării. Din poza alăturată reiese că ţăranii români sunt nişte imbecili, leneşi şi "domni". Cum au venit inundaţiile, hop şi reporterii, punând întrebări care mai de care mai proaste, " Apa va luat tot ?" " Cum vă simţiţi" "De câte zile n-aţi mâncat", păi cum dracu să se simtă omu, atunci când toată averea lui nu mai există ? se poate simţi bine ?.
O întrebare aiurea cu o exprimare foarte nasoală pusă chiar în direct, zicea "Ce vă mai doriţi de la viaţă ?" aşa urât a fost adresată încât parcă viaţa le-a dat tot şi dacă mai vor încă ceva. Gafele sunt multe pe care tot poporul le-a auzit de genu:

Reporter: Câţi locuitori din această comună sunt plecaţi în străinătate?
Un om: Trei sferturi.
Reporter: Păi comuna asta are 9.000 de locuitori, trei sferturi ar veni... 3.000 de locuitori plecaţi din comună.
Ştiu şi eu că la jurnalism nu se face matematică, dar lucruri esenţiale pe care şi un copil de clasa a III a le face în 10 sec....
Inundaţiile trec, gospodăriile nu mai sunt, posturile de televiziune au făcut audienţă (nu au depăşit OTV-ul) oamenii se plâng, Băsescu, Tăriceanu şi miniştrii le-au făcut o vizită sinistraţilor... toate trec, prostia rămâne.