M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, decembrie 03, 2008

Motorul de cautare Okidoki





Din nou românii vor să se întreacă cu gigantul Google, de data aceasta cu un motor de cautare mult mai bun. Prin luna iunie o echipă românească lansau motorul de căutare Yoozilla, un motor inspirat din Yahoo, Google şi Mozilla. Succesul celor de la Yoozilla nu a fost foarte mare, chiar dacă au avut apariţii în presă, ei au încetat funcţionarea site-ului după puţin timp de la lansare. De această dată, s-a lansat un motor de căutare 100% românesc fără influenţe de la giganţii americani. Designul site-ului Okidoki este unul plăcut, cu culori vii care te binedispun. Chiar dacă este în versiunea BETA, nu prea are bug-uri şi sper să aibă un succes deplin.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
De ce reveniţi pe blog ?

Astept răspunsul :)
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
CLICK AICI pentru a DOWNLOADA BAREMUL


Trimite un Mesaj in lista ta de Yahoo Messenger cu textul de mai jos:
EXCLUSIV !!! Baremul la Teza cu subiect unic la limba si literatura romana clasa a VIII-a http://mihaik93.blogspot.com/2008/12/barem-teza-cu-subiect-unic-clasa-vii.html !

SUBIECTUL la clasa a VII-a Varianta 2, Semestrul I











Baremul in curand...

SUBIECTUL la clasa a VIII-a Varianta 2, Semestrul I









Baremul in curand...

*Nota: Click pe imagini pentru marimea completa

Poze: emaramures.ro
Imediat ies din casă şi mă duc să dau teza :)) să vă spun sincer, ăia de la iRealitatea tv sunt neserioşi au spus că transmit în direct extragerea variantei de teză, dar n-au transmis nimic, doar transmisiuni directe de la sediile partidelor şi stiri cretine că ce făceau Videanu şi Geoană la ceva crâşmă ! Bravo bă, ăşti de la iRealitatea... mi-aţ lăsat un gust amar !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader