M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, noiembrie 11, 2008

Produsele cu efect de saună la mare căutare

Cu acest articol particip la concursul de pe PcNews.ro sponsorizat de www.bestsellertv.ro

În prezent foarte mulţi români suferă de surplus de greutate, deoarece nu fac mişcare. Românul s-a obişnuit să mănânce mult din fiecare la ore nefixe şi să nu facă mişcare. Recomandat ar fi mâncarea unor mese echilibrate şi practicarea unui sport sau să mergi pe jos câte 3 Km/zi, un lucru pe care românul nu prea-l face, românul e obişnuit să se urce-n maşină şi să meargă la servici. Dacă suferi de un surplus de greutate şi nu prea-ţi place să faci mişcare ar fi bine să mănânci lucruri sănătoase în mese echilibrate, dar dacă nici asta nu faci, ar fi bine să vizitezi o sală de fitness sau o saună. Dacă esti un om comod în propriul sens al cuvântului poţi alege şi o mini saună cum ar fi 3 în 1 Sauna Belt o centură care are rolul unei saune. Centura se pune în locul unde avem surplusul de grăsime şi ea îşi face efectul, stând în faţa televizorului sau făcând ori ce doriţi. 3 în 1 Sauna Belt face din corpul dumneavoastră un corp la care nu va-ţi fi aşteptat (cunosc oameni care folosesc), el scăzând greutatea corpului şi eliberând stresul.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Cu o oră-n urmă am făcut ca un BOU ce sunt Update la Windows ştiind că nu am licenţă originală. Toate bune şi frumoase până s-a blocat calculatorul. Dau un restart şi văd o fereastră cu Windows Genuine în care scria că Windowsului este piratat şi alea alea. Desktop-ul s-a făcut negru şi nu puteam schimba imaginea, pac. După ce am realizat că mi s-a mai întâmplat odată chestia asta, dăi să-mi reamintesc paşii cu care am rezolvat şi data trecută problema, mi-am amintit bine şi acum am scăpat de Windows Genuine.

ATENŢIE !!! Dacă aveţi WINDOWS cu licenţă piratată nu faceti Update că riscaţi să rămâneţi fără Windows !!! Nu faceţi ca boul din mine !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Eu şi statuiele

Îmi aduc aminte, când am fost prima dată în Cluj. Avem vreo 6 ani şi aveam o înălţime cam de 1,20 m. Ocazia vizitării era, că tata avea nişte examene la facultatea de drept şi pe la prânz mergeam prin oraş la plimbare. Oraşul Cluj, este un oraş plin de statui (acum nu mai ştiu dacă este), plin cu statui imense cu o înălţime colosală, de mă uitam la ea ca la soare. Nu pot uita o singură statuie, Statuia lui Mihai Viteazul, o statuie care mi-a plăcut foarte mult şi care m-a impresionat prin dimensiunile ei. Eu de atunci, am rămas fanul statuielor.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader
Compania Samsung a lansat în Canada un telefon mobil pe nume Samsung CLEO, dedicat doamnelor şi domnişoarelor. Designul este foarte reuşit, dimensiunile lui fiind foarte mici. Are o tastatură full qwerty şi o cameră foto de 1,3 mpx.. Modelul vine în trei culori: pink, blue şi champagne, iar preţul lui este de 50$ la un abonament pe 3 ani.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

Ce-am ajuns :)

Am ajuns să am reclame cu Tăriceanu pe blog... fără cuvinte !