M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
sâmbătă, noiembrie 08, 2008

Despre mine

Pentru început, vreau să vă spun că sunteţi pe blog-ul unui maramureşean născut în Bucovina. Când m-am născut, primul meu cuvânt nu a fost ”CARAMEL ca-n reclama de la TV” ci un cuvânt de care nimeni nu-şi aduce aminte. Sunt născut în 1993 toamna, mai bine zis 17 Noiembrie, fiind şi un scorpion încăpăţânat. Şcoala am început-o în Baia Mare, unde şi locuiesc. Prima întâlnire cu internetul a fost prin 2002-2003 la un internet caffe din cartier, plasat într-un garaj (ce vremuri). Prin 2005 am făcut cunoştinţă cu internetul la mine acasă, de unde a început şi atracţia spre design&blog.

Prima însemnare pe blog a fost pe 16 Martie 2008, când blogosfera era deja dezvoltată. După un timp am început să citesc diferiţi bloggeri, mari şi mici care scriau şi scriu lucruri interesante. După câteva luni, am descoperit arta fotografiei şi că pentru a face o fotografie bună 30% depinde de aparat şi restul de 70% de fotograf.

Ce îmi place: scrisul, fotografia, webdesign-ul, călătoriile, muzica bună, calculatorul, mâncarea picantă, glumele şi tot ce mă binedispune.
Ce nu-mi place: să citesc cărţi care după primele 10 pagini mă plictisesc, detest cocalarii care merg cu muzica de la telefon pe stradă, femeile care se cred mai tari ca bărbaţii (nu vreau să fiu misogin), nu-mi place să mănânc carne de vită şi de porc bleah şi proştii care se cred deştepţi.

O să mai completez....
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

1 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

Trimiteți un comentariu