M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, noiembrie 18, 2008

Eşti smecher că ai bass ?

Aseară pe la ora 23:15 a trecut prin faţa blocului o maşină cu muzica la maxim şi cu un bass de îl simţeam. Aproape zilnic acel ”şofer” trece prin faţa blocului pe la ora aceea. Pe mine sincer acel zgomot mă deranjează şi pe toţi vecinii cred că-i deranjează. Trece boul prin faţa blocului cu manelele la maxim de se zguduie pământu şi de la acel zgomot se pornesc şi alarmele maşinilor din parcare. Vreau să vă spun că nu e tocmai plăcut ca 10 minute, vreo 5-6 maşini să tot facă ca o ambulanţă, poliţie şi toate sirenele din lume. Nu cred ca este deranjant în timpul zilei, dar la ora 11 noaptea deja întreci măsura + dovedeşti cât de prost eşti şi cât de bou poţi fi. Oare cât de bou şi dâng dâng dâng să fi să faci asemenea lucruri ?
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

4 comentarii:

Anonim spunea...

mai, acuma la partea cu 11 noaptea si alarmele iti dau dreptate, dar daca chiar esti pasionat de muzica si ai masina, se cere un sistem de sunet decent :) in functie si de genul de muzica preferat, un bas decent e necesar daca vrei si putina calitate la muzica si nu doar galagie :) ca sa iti dau un exemplu si mai concret, asculta de la Claude Von Stroke - Who's afraid of detroit (Stanton Warriors Rmx) pe boxele de la laptop si apoi pe un sistem de sunet care are si un subwoofer. Simti diferenta ? :)

admin spunea...

da, e plăcut să asculţi un sunet de calitate, dar pe un jaf de maşină nişte manele împuţite ce să-ţi placă ? :))

Anonim spunea...

mai, nici a mea nu e limuzina, ca e o masinuta din '87, deci cam de-odata cu mine la varsta, si si mie imi place sa ascult tare, dar la mine macar este calitate... (si asa ca fapt divers, si eu daca as trece pe strada m-ai auzi din casa, dar parca altfel suna un van buuren, digweed, sava, eftimie, decat guta si alte balarii, este ? :> )

Anonim spunea...

ai dreptate desi esti putin rau.
las`o mai usor cu criticile ca nu esti carcotas :D\
sau esti ?

Trimiteți un comentariu