M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
vineri, iulie 11, 2008

Întrebare-ntrebătoare...

Dacă am face schimb de ţări cu Anglia, adică poporul român se mută pentru 5 ani în Anglia si poporul englez se mută pentru 5 ani în România, românii ar putea întreţine curăţenia în Anglia ?
Răspunsul meu ar fi cam aşa: Românii ar face mizerie în Anglia la fel ca şi în România, iar Anglia ne-ar face curat în ţară. Ce părere avţi despre răspunsul meu ? :))
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

2 comentarii:

Anonim spunea...

DA ! Sunt de accord cu tine ! Asta e cultura romanului,majoritatea celor care locuiesc in Romania,sunt cocalari,pitzipoance,tarfe,prostituate,"jmecheri",copii de bani gata . adica "baiatu' lu' tata",patroni cu burdihane uriase (burdihane - burti)..si lista poate continua...,si tot asa...,Romania e aprope plina de tarani si cocalari,si e normal ca Romania sa fie o tara murdara,EU VREAU SA PLEC DIN ROMANIA ! VREAU SA PLEC IN AMERICA,As incerca in Los Angeles,sau in Canda. :) O zi buna !

Anonim spunea...

De acord anonim insa cred ca nu cei predispusi sa faca si sa mentina o curatenie ar trebui sa plece poate ceilalti dar in conditiile astea am ramane prea putini.

Trimiteți un comentariu