M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
joi, noiembrie 13, 2008

Femeile normale şi Pitzipoancele

Mai nou, din cauza apariţiei unei mode total aiurea şi a unui gen muzical cântat de nişte inculţi, au apărut specilemenele numite Pitzipoance. Majoritatea le vedem pe stradă, îmbrăcate cu nişte ţoale de firmă colorate zici că sunt ”papagaliţe” şi cu telefonul în mână rulând manelele lui Florin Salam (Săsex). Mă întreb uneori cu ce sunt mai frumoase pitzipoancele faţă de femeile finuţe şi educate ? cu ce se simt pitzipoancele mai frumoase şi deştepte de se dau cu o tonă de ruj pe buzele alea de hipopotam (aşa au gura parcă-i cur), când îşi fac nişte freze parcă-s tunse cu cuţitu, când se îmbracă în toate culorile de zici că-s femei CURcubeu, când îşi bagă belciugi în nas şi-n gură şi-n părţile intime şi când vorbesc ca nişte proaste şi curve ce sunt. Nu e mai bine să fii finuţă, să te respecte oamenii, să ai o slujbă bună şi să ai un viitor strălucit ? la ce-ţi ajută că eşti pitzipoancă ? eşti mai shukară ? eşti mai shmekeră ? eşti mai haladită ?

SFAT ! Dacă ai citit acest articol şi eşti o pitzipoancă, încearcă să deschizi geamul să faci ”zboară puiule zboară” cu tine. Ok ? dacă ai făcut să-mi dai un răspuns.
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

3 comentarii:

Anonim spunea...

Dude, credv ca ai nevoie de un control psihic. S-ar putea sa fii al doile Hitler!

Anonim spunea...

:)) bună asta...

kris spunea...

or fi toane de moment....oamenii se schimba, poate au chef de o perioada de "pitiponcareala" da' cred ca le trece cu vremea...:-)

Trimiteți un comentariu