M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
marți, decembrie 16, 2008

Ce puteti face când sunteţi plictisiti

Cu totii ne confruntăm cu stări de plictiseala, stări de neinspiraţie. Dacă ai minute pe telefon poţi face diferite chestii. Ca de exemplu:
1. Suni cu număr ascunsi şi spui: Bună suntem de la Orange, Vodafone, Cosmote etc etc etc (depinde de reţeaua în care se află victima) aveţi posibilitatea de a primi 3$ credit cadou dacă suflaţi în pe telefon, important e să auzim şi începi să numeri 5, 4, 3, 2, 1 vă mulţumim că ne-aţi ascultat şi că ai pus botu`.

2. Suni tot cu număr ascuns şi spui: Bună suntem de la Orange, Vodafone, Cosmote etc etc etc, aveţi posibilitatea de a primi 3$ credit cadou dacă închideţi (debranşati) telefonul mobil în timpul vorbirii, după reaprinderea lui veţi primi cei 3 $. Aveţi 5 secunde să-l închideţi, 5, 4, 3, 2, 1 !

Dacă stai la etaj poţi face diferite lucruri:
1. Arunci pungi cu apă după oameni
2. Tragi cu ceva după oameni, de exemplu cu o ţeavă şi gloanţe de hârtie în vârf cu o scobitoare sau cu un pistol cu bile

Dacă ai chef să râzi de un amic pe messenger poţi să-ţi faci un ID înfricoşător gen ucigasul_de_ingeri sau alte tâmpenii de astea şi începi să-i spui că eşti satanist şi tot felul de vrăjeli, iar apoi să-i spui că ii faci o vizită, îi spui adresa unde locuieşte şi tot felul de abureli.

Dacă vine cineva în vizită, poţi să-l sperii cu joculeţele alea cică ”de sunet” alea în care după un anumit timp sau la un anumit nivel îţi urlă cineva în căşti şi-ţi apare o poză cu ceva urâtanie :)

Toate astea eu le-am testat şi zic, că rezultatul este un râs copios !
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

2 comentarii:

kris spunea...

Ah, ce mare strengar esti!!! Ai facut toate astea???
Dupa ceea ce scrii pari un baietel dragut si cuminte :-)
Frumos bloguletul imbracat in "iarna", iti urez Sarbatori Fericite si ...sa fii cuminte! :-)
ps. noi cand eram copii aruncam cu scai dupa trecatori, sau faceam ghetus si-l ascundeam cu zapada si "ne hlizeam" cand mai pica unul :-))
Pungile cu apa le rezervam doar vecinilor antipatici care nu ne lasau sa ne jucam in spatele blocului!!! :-))

admin spunea...

eu ca sa le fac in ciuda vecinilor, cand eram mai mic le bateam mingea sub geam :)) numai ca sa le fac in ciuda.

Sarbatori Fericite si tie :)

Trimiteți un comentariu