M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
Regia: Thor Freudenthal
In rolurile principale: Emma Roberts, Jake T. Austin
Gen: Comedie, Familie
An: 2008 SUA (lansare 2009)
Despre: O comedie simpatica ce ne arata cat de departe poti ajunge cu putina dragoste si putina imaginatie. Andi, 16 ani, si fratele ei mai mic, Bruce, se muta intr-un casa de copii cu reguli stricte in ceea ce priveste animalele de companie. Ei sunt pusi in situatia de a cauta o noua casa pentru catelul lor Friday.
Copii dau din intamplare peste un hotel abandonat, unde singurii locatari sunt alti doi catei ce se refugiaza aici de hingheri. Andi si Bruce planuiesc sa salveze toti cateii vagabonzi gasiti pe strada, sa aiba grija de ei, sa se joace cu ei si sa ii tina departe de hingheri.

Bruce este un inventator genial, ce creaza numeroase dispozitive menite sa asigure securitatea cateilor si sa le ofere distractia necesara cat timp ei sunt la scoala. In foarte scurt timp, ei transforma vechiul hotel intr-un loc cu adevarat magic, un camin atat pentru catei cat si pentru ei insisi. Problemele apar cand politia primeste reclamatii in urma zgomotelor, Andi si Bruce trebuie sa se foloseasca de toate inventiile trasnite ale lui Bruce pentru a se asigura ca nimeni nu va descoperi cine i-a lasat pe catei inauntru. Sursa: cinemarx.ro

Download Subtitrare Hotel pentru catei (Hotel for dogs) 2008: momentan nedisponibila, nu a aparut

Trailer:

Aboneaza-te aici prin orice feed reader

1 comentarii:

Anonim spunea...

wow super tare ;)

Trimiteți un comentariu