M-am MUTAT pe: WWW.ZMENTA.RO
miercuri, aprilie 15, 2009

SMS de Paste, Urari de Paste, Mesaje de Paste !

Sfintele Sarbatori sa va inunde sufletul de pace si credinta, sa va umple casa de lumina si sa va aduca mai aproape de cei dragi !

Acum ca a trecut si postul Pastelui esti liber(a) sa te reintorci la obiceiurile alimentare "sanatoase": carne, prajituri cu smantana si tot ce iti mai trece prin cap. Ai grija insa: Iepurasul a cam terminat stocul de pastile pentru stomac iar abonamentul la sala..ti-a expirat demult. Paste Fericit!

Anul acesta n-au mai existat sponsorizari asa ca iti aduc urari de fericire, sanatate, veselie si multa iubire. Semnat: Iepurasul!

SMS de PastiInvierea este un act divin ce da o noua existenta firii noastre. Ne este data sa o acceptam si s-o intelegem. Fie ca astfel sa devenim mai curati si mai buni....Hristos a Inviat!

Iti urez ca anul acesta, de Paste, ce nu-ti aduce iepurasul...sa-ti aduca ... ajutorul lui!

Poate distanta sa ne tina departe unul de celalalt, insa nimic nu ma poate retine sa-ti urez: Sarbatori fericite si Hristos a Inviat! Al tau prieten (a ta prietena) de la multi, multi km departare...

Dincolo de petreceri, de cadouri si zile libere se afla adevarata semnificatie a Pastelui. Iti doresc liniste, dragoste, bucurie...de sarbatori si tot restul anul!

Mesaje in versuri:

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul

Sa v-aduca pe-nserat

Paste bun si Luminat!

"In copaci prin vechi coroane

Seve urca in artere

S-ar parea ca-n tevi de orga

Suie slava de-nviere."

(Inviere de Lucian Blaga)

Paste mielul fericit,

Oul sade inrosit,

De rusine s-a scumpit,

Iar iubitul iepuroi

Sa-ti aduca euroi,

Fericire,sanatate,mult noroc si spor la toate!

Mesaje oficiale:

Fie ca Sfanta Sarbatoare de Pasti sa va coboare in suflet minunea Invierii. Multa caldura, pace si liniste in suflet. Hristos a Inviat!

Fie ca prin miracolul invierii sa primiti partea de duhovnicie, care sa creasca pacea interioara, puterea faptei intru adevar si desavarsire.

Sarbatoarea Sfanta a Invierii Domnului sa reverse asupra voastra sanatate, belsug si bucurii, iar Lumina din Noaptea Sfanta sa va ridice sufletele spre noi trepte spiritoale si sa va calauzeasca pasii pe drumul vietii.

Fie ca Sfintele Pasti sa va lumineze sufletul si casa, sa va aduca numai bucurie si sanatate, iar Dumnezeu sa va aiba in paza!
Aboneaza-te aici prin orice feed reader

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu